Όταν ο συγκερασμός της εμπειρίας με γνώση και το περίσσιο δημιουργικό μεράκι έχουν άποψη...Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...
Ο Γιώργος Τασινόπουλος και η σύζυγός του Σοφία Δημητρίου με πολυετή-επιτυχημένη πορεία ως ιδιοκτήτες του φημισμένου εστιατορίου "Άποψη",πάντα δημιουργικά ανήσυχοι,άλλαξαν ρότα και αποφάσισαν να καταπιαστούν με κάτι που έλειπε από την ευρύτερη περιοχή του Κιάτου...

                Το επόμενο βήμα είναι « το φίλεμα της λέλας »!
Το εργαστήρι για παραδοσιακά γλυκά και όχι μόνο...
Η όλη « δια χειρός» διαδικασία παρασκευής και συσκευασίας παραπέμπει σε παλιές δοκιμασμένες συνταγές...σε καλά φυλαγμένα μυστικά από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας.

Η εποπτεύουσα κυρία Λέλα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο...Η εμπειρία, το μεράκι και ο σεβασμός στον παραδοσιακό τρόπο δεν επιτρέπουν συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.

Στο φίλεμα της Λέλας,θέση ξεχωριστή υπάρχει και για τους λάτρες των αλμυρών...Με διάφορα τουρσί,γλυκόξινη σάλτσα,σάλτσα μπαλσάμικου - για σαλάτες,ελιές κα..

Περί οινογεύσεων η συνέχεια...Τα λιαστά κρασιά με τα συμπυκνωμένα αρώματα και την μεγάλη αρωματική πολυπλοκότητα σαγηνεύουν τον ουρανίσκο!
Αλλά και τα άλλα,τα διαλεκτικά από την Κορινθιακή γη,το λευκό ή με γεύση από μπρούσκο συνθέτουν ένα καλάθι δώρου και γιατί όχι;...υπάρχει χώρος  ειδικός και στο δικό σας τραπέζι!

Το φίλεμα της Λέλας έχει φροντίσει  για ωραίες γεύσεις κονιάκ,καλό τσίπουρο και διάφορα άλλα ποτά.

Το  γευστικό ταξίδι  στο "φίλεμα της Λέλας" δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Τασινόπουλος Γεώργιος & Σια Ο.Ε.
Δημοκρατίας 1* Κιάτο * Τ.Κ. 202 00
τηλ:2742027027
mail:tofilematislelas@gmail.com